Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανοίγει το 33o κατάστημα στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη ενός καινούργιου καταστήματος το 33o στην Κίνα που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 30 Ιανουαρίου. ....

Πρόσφατα ο Tim Cook είχε πει πως η Κίνα  θα είναι πολύ σύντομα η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου για την Apple, μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο και μέχρι τα μέσα του 2016 θα έχουν ανοίξει 40 καταστήματα.
Το νέο κατάστημα της Apple θα βρίσκετε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο το MixC στην πόλη Qingdao.
Παράλληλα στο κατάστημα θα υπάρχει και αίθουσα Genius Bar και χώρος εργαστηρίου όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να δοκιμάσουν τις συσκευές που τους ενδιαφέρουν και φυσικά να έχουν υποστήριξη.


Σχόλια