Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

AirSpeaker : Cydia tweak new free...στείλε ήχο σε άλλες συσκευές

Έχετε στο συρτάρι σας παλιές ξεχασμένες συσκευές iphone η ipad και θέλετε να τις αξιοποιήσετε?   .....

Τότε μετατρέψτε αυτές τις συσκευές σε ασύρματα ηχεία όπου μπορείτε από την δικιά σας να στείλετε οποιαδήποτε μουσική θέλετε ζωντανά.
Για να το κάνετε θα χρειαστείτε απλά να κατεβάσετε το tweak AirSpeaker όπου για να το βρείτε θα πρέπει να προσθέσετε στις πηγές σας το ρεπό https://cydia.angelxwind.net/
 
Έτσι μπορείτε να ακούσετε την μουσική από την δικιά σας συσκευή σε οποιαδήποτε βρίσκετε στο ίδιο δίκτυο με εσάς αφού χρησιμοποιείται η λειτουργία AirPlay.
Η τεχνολογία AirPlay επιτρέπει τη μετάδοση streaming μουσικής από την ios συσκευή ή υπολογιστές Mac σε ένα set-top box Apple TV και το ανάποδο.Σχόλια