Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

AirAV : AppStore free today...παίξτε μουσική η video από οπουδήποτε

Η εφαρμογή AirAV από τις σημερινές προσφορές πρόκειται για έναν player που μπορεί να αναπαράγει μουσική η video ....
από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή προέρχεται PC PS3, MAC... η ένα απομακρυσμένο server.
Μπορεί και αναγνωρίζει όλα τα φορμά ήχου (MP3, WMA, RM, ACC, OGG, APE, FLAC, FLV ...) και video (WMV, AVI, ΜΚΟ, RMVB, RM, XVID, MP4, 3GP, MPG ...)
Να σημειώσω πως η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι στα 2.99 ευρώ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο πιο κάτω.

Για περισσότερες οδηγίες πως να συνδεθείτε με την εφαρμογή σε κάποιον server θα βρείτε στην σελίδα τους εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id480962404?mt=8


Σχόλια