Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Air Scanner : AppStore free today ....κάντε το iphone σας projector

Μετατρέψτε το iphone σας σε ένα μικρό projector όπου μπορείτε να προβάλλεται τα έγραφα σας η τις εικόνες σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή ανεξάρτητα αν είναι Mac Windows η Linux με την εφαρμογή Air Scanner. ....

Η εφαρμογή θα σας δώσει ένα σύνδεσμο που όταν τον πληκτρολογήσετε σε κάποιο υπολογιστή ακόμη και σε μια τηλεόραση θα μπορείτε να δείτε ότι δείχνει και η οθόνη του iphone σας.
Η Air Scanner εφαρμογή θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη όταν θέλουμε να προβάλουμε σε μεγαλύτερη οθόνη κάτι και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βρισκόσαστε στο ίδιο δίκτυο WiFi
Την εφαρμογή θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ


https://itunes.apple.com/gr/app/id431029631?mt=8


Σχόλια