Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

40.000 παιδιά δουλεύουν στα ορυχεία κοβαλτίου

Σε ένα τραγικό συμπέρασμα κατέληξε μια έρευνα της διεθνής αμνηστίας για την παιδική εργασία. .....

Περισσότερα από 40.000 παιδιά δουλεύουν στα ορυχεία κοβαλτίου στο Kongo όπου το μετάλλευμα χρησιμοποιείτε για να κάνει τα συστατικά πολλών τεχνολογικών εταιρειών συμπεριλαμβανομένων της Sony, η Samsung και της Apple.
Το κοβάλτιο αγοράζετε από την  κινεζική Zhejiang Huayou και χρησιμοποιείτε για την κατασκευή των μπαταριών ιόντων λιθίου των σύγχρονων smartphones.

Η Apple πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει το θέμα καθώς δεν συνεργάζεται για κανένα λόγο με εταιρίες που χρησιμοποιούν την παιδική εργασία και είναι εντελώς αντίθετη σε κάτι τέτοιο

Σχόλια