Neptune Rising addon: Το Νέο Exodus ανανεωμένο με πολλές προσθήκες και ελληνικοί υπότιτλοι.Εγκατάσταση στην ios συσκευή,χωρίς jailbrake(περιέχει βίντεο)

0
Όπως και ο προκάτοχός του, έχει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με την ίδια βασική διάταξη.Ο κώδικας ενημερώθηκε και προς το παρόν "τραβάει" πολλούς περισσότερους συνδέσμους.Λόγω της ζήτησης του διακομιστή η εγκατάσταση του αργεί,οπότε φροντίστε να περιμένετε λίγα λεπτά για να το εγκαταστήσετε πλήρως.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προβάλλετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από διαφορετικές ιστοσελίδες όπως και πολλά άλλα δημοφιλή addons.Αυτό που κάνει το Neptune Rising μοναδικό είναι ότι έρχεται με μερικά καλά οργανωμένα playlists με πολύ ενδιαφέρουσες κατηγορίες για να εξερευνήσετε. Υποστηρίζει το Trakt.tv, την ενοποίηση βιβλιοθήκης και τους λογαριασμούς premium.Το addon χρησιμοποιεί NaNscrapers ως πηγή εξάρτησης αντί για URLResolver.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το addon του Neptune Rising ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο με την εγκατάσταση του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !