Καλό σας καλοκαίρι .....

8
Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν και αυτό που μένει είναι μια γλυκιά ανάμνηση σε όποιο ταξίδι όμορφο και να κάνετε στη ζωή σας.

Έτσι και το δικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του και οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που γνώρισα είτε από κοντά είτε από τα μηνύματα σας η και από τα παράπονα σας κάποιες φορές.
Όταν ξεκίνησα αυτή τη πρωτοβουλία πριν από εννέα χρόνια δεν περίμενα ποτέ μου το πόσο πολύ θα με στηρίξετε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν τότε που έπιασα στα χέρια μου το πρώτο iphone 2G και ήθελα μαζί σας να κάνουμε απίστευτα πράγματα όπως τα όνειρα που είχε ο Steve Jobs τότε.
Τα χρόνια πέρασαν όμως και μπορεί το iphone να παραμένει ένα ακριβό και πετυχημένο προϊόν αλλά δεν έχει τουλάχιστον για εμένα, εκείνη τη μαγεία που γνωρίσαμε οι παλιότεροι.
Έτσι παρά το ότι εξακολουθείτε να παραμένετε πιστοί σε αυτό το Blog πήρα την απόφαση να σταματήσω πλέον να το ενημερώνω αφού δεν έχει πια κανένα νόημα και όλα αφορούν μόνο το κέρδος της Apple και όχι το δικό μας παρά τα χρήματα που ξοδεύουμε.
Το Blog θα παραμείνει ανοιχτό για όποιον θέλει να βρει παλιά άρθρα οδηγούς και ότι άλλο του φανεί χρήσιμο αλλά δεν θα ενημερώνεται όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και μοιραστήκαμε τις γνώσεις μας και εύχομαι στο κάθε ένα ξεχωριστά υγεία και πάντα ευτυχία σε ότι και αν κάνετε στη ζωή σας και να μην σας λυγίσει ποτέ καμιά δυσκολία.
Καλό σας καλοκαίρι.....και ίσως τα ξαναπούμε

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλησπέρα φίλε σε παρακολουθώ σχετικά από την αρχή που ξεκίνησε αυτό το Φόρουμ και με λυπεί ιδιαίτερα η απόφαση που πήρες στο να σταματήσεις Να ανανεώνεις με όλες τις νέες εξελίξεις που γίνεται στο χώρο του iOS θα μας φάει το σκοτάδι ελπίζω να αλλάξει γνώμη καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι ρε ΓΙΩΡΓΟ οχι!!!!!
    Είχαμε και εμείς μια πηγή ενημέρωσης για τα μήλα και οχι μονο και τωρα αυτη η πηγή στέρεψε;;; Δεν γίνετε αυτό ρε φίλε!!!!
    Ξανασκέψου το. Κανε ενα διάλειμμα μιας και ειναι φυσιολογικό τοσα χρόνια να υπάρχει κορεσμός αλλα επέστρεψε. Αξίζει να υπάρχει αυτο το blog ρε φίλε. Αξίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι πολύ που σταματάς την ενημέρωση του blog. Είσαι μια πολύ καλή πηγή ενημέρωσης και πάνω από όλα αντικειμενική . Τώρα αναγκαστικά θα στραφώ στο iphonehellas το οποίο το σιχαίνομαι γιατι είναι γεμάτο από ψώνια και αμόρφωτους ξερόλες. Καλά να περνάς φίλε μου και καλό καλοκαίρι. Ελπίζω καποια στιγμή ν΄αλλάξεις γνώμη και να σε ξαναδούμε στα γνωστά λημέρια του iphone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ για τα δεκάδες μηνύματα που μου στέλνετε και με τιμά αυτό αλλά η απόφαση μου έχει να κάνει και με την Apple που τα τελευταία χρόνια την ενδιαφέρει μόνο το κέρδος και δίνει μόνο ότι θα τις φέρει κέδρος στα προϊόντα της χωρίς καμία επιλογή η ελευθερία στο χρήστη όπως για παράδειγμα τα android, κάτι που κάνει το blog να μην έχει νόημα ύπαρξης...άλλωστε από το iphone 6 και μετά δεν έβρισκα λόγο για να αναβαθμίσω την συσκευή ξοδεύοντας χρήματα έτσι πως μπορούσα να βοηθήσω αυτόν που για παράδειγμα είχε το iphone 7 στο ios 10.x.x αφού εγώ έμεινα στο 9.0.2 για τo jailbreak.
    Έτσι και αλλιώς υπάρχουν πολλές σελίδες για ενημέρωση και σας ευχαριστώ όλους που συνυπήρξαμε και σας γνώρισα έστω και από το διαδίκτυο ...να είστε όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου φιλε... δεύτερη φορά γράφω στο blog και σήμερα ειναι 9 Αυγούστου, κάθε μέρα ως και σήμερα μπαίνω καθημερινά στο σάιτ παρά την ανακοίνωση σου γεια τερματισμό της ενημερώσεις στο αντικείμενο μας κι όχι μόνο.Τι να πω ;;; Ίσως να είμαι κολλημένος, για αυτό ρε φιλε, ετσι ΠΑΟΚτσιδικα σε μιλάω,πάρε την σποφαση σου πίσω και θα σε γράφω πολύ πιο συχνά ρε αδελφέ!!!!! Απλά εισαι πρώτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ για τα λόγια σου ....

      Διαγραφή
  6. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια. Να σαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σας ευχαριστώ που με στηρίξατε και φτάσατε το blog να έχει τόση αναγνώριση....

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !