Η αρχισυντάκτης του New York Magazine θα είναι πλέον ο αρχισυντάκτης του Apple News

0
Η αρχισυντάκτης του δημοφιλούς εβδομαδιαίου αμερικάνικου  περιοδικού New York Magazine, Lauren Kern άφησε τη την δουλειά της στο περιοδικό και θα ενώσουν με την Apple τις δυνάμεις τους ως ο κύριος συντάκτης υπηρεσία της Apple News εφαρμογής σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.

Η Apple επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με τον διορισμό της Kern αλλά ωστόσο, απο το Cupertino αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν τις λεπτομέρειες του ραντεβού και ειδικότερα, τις αρμοδιότητες του νέου υπαλλήλου.
Η εφαρμογή ειδήσεων της Apple News ξεκίνησε το 2015 και διανέμεται ως προ-εγκατεστημένη εφαρμογή για το iPhone και το iPad. Συλλέγει ειδήσεις από συνεργάτες της Apple, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα το CNN, The New York Times, BuzzFeed, και προσαρμόζει την ροή στο χρήστη.
Το περιοδικό εξέφρασε τη λύπη του για την αποχώρηση της αρχισυντάκτης του, αλλά σημείωσε ότι η Apple έκανε την σωστή επιλογή υπέρ ενός έμπειρου δημοσιογράφου η οποία θα είναι σε θέση να ελέγχει την πλατφόρμα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !