Το jailbreak Yalu λειτουργεί και στο ios 10.3.1?

0
Η αγωνία κορυφώνεται για την κοινότητα του jailbreak αφού η Apple κυκλοφορεί ολοένα και νέα λειτουργικά διορθώνοντας ευπάθειες και οι προγραμματιστές προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους root.

Έτσι μια νέα ελπίδα άφησε στο twitter ο γνωστός Ιταλός Lucas αναφέροντας πως μέρος του κώδικα Yalu εξακολουθεί να λειτουργεί και σε νεότερες εκδόσεις του ios όπως στο 10.2.1 και 10.3.1.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με μια μικρή ίσως τροποποίηση θα μπορεί να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για την εκμετάλλευση του πυρήνα σε νεότερες εκδόσεις.
Η είδηση αυτή δίνει πολλές νέες ελπίδες για την κυκλοφορία ενός νέου εργαλείου παρά το γεγονός πως ο Ιταλός είχε ανακοινώσει πως σταματά να κυκλοφορεί κάποια νέα έκδοση και τώρα δίνει το βήμα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Το σίγουρο είναι πως ο τρόπος έχει βρεθεί και για τις νεότερες εκδόσεις καθώς με εικόνες και οι Pangu το επιβεβαίωσαν αλλά το θέμα τώρα είναι το πότε θα δούμε κάτι καινούργιο καθώς το λόγο έχουν τώρα οι γνώστες των πραγμάτων για το jailbreak.
Οι προγραμματιστές όπως έχουμε αναφερθεί προτείνουν στους χρήστες να κρατήσουν αποθηκευμένα τα SHSH2 του ios 10.3.1 καθώς αυτό ακόμη υπογράφεται από την Apple για να μπορούν να το εγκαταστήσουν όταν αυτό γίνει jailbreak οποιαδήποτε στιγμή.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !