Πως να ενεργοποιήσετε το Google Assistant να ανοίγει αντί της Siri στο iphone σας

0
Το Google Assistant είναι μια έξυπνη βοηθός που παρέχει ένα συνεχή αμφίδρομο διάλογο, και όχι απλά να ανταποκρίνεται στις ατομικές αιτήσεις μας.

Λόγο ότι η Siri δεν περιλαμβάνει Ελληνική υποστήριξη το Google Assistant είναι πιο φιλικό στους Έλληνες χρήστες  και με μεγάλη βάση δεδομένων και στο μόνο που υστερεί είναι οι περιορισμοί της Apple στο λειτουργικό αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά σε γενικές γραμμές.
Αν λοιπόν έχετε jailbreak και θέλετε να αντικαταστήσετε την Siri με το Google Assistant τότε ακολουθήστε τα βήματα πιο κάτω.

1)Πρώτα από όλα θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον σύνδεσμο του iTunes εδώ (με λογαριασμό στην Αμερική).
2)Ανοίξτε το Activator και επιλέξτε την επιλογή «Παντού» που βρίσκετε στη κορυφή.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα σχετικά με το πλήκτρο Home, και κάντε κλικ στην επιλογή «παρατεταμένο πάτημα.» Μετακινηθείτε στη λίστα των εφαρμογών μέχρι να δείτε την Βοηθό της Google. Κάντε κλικ στο κουμπί «i» και επιλέξτε το «Άνοιγμα με τη μία.»
4)Ξεκινήστε τώρα την εφαρμογή των ρυθμίσεων στο iphone και στην ενότητα Γενικά/Siri απενεργοποιήστε την Siri.
Αυτό ήταν τώρα πατώντας το Home θα ξεκινά η ψηφιακή βοηθός της Google αρκεί να έχετε απενεργοποιήσει και το Voice Control .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !