Η μουσική της Apple δεν είναι πλέον δωρεάν σε ορισμένες χώρες

0
Η Apple ξεκίνησε την υπηρεσία της μουσικής απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό σε περισσότερες από 100 χώρες, και θέλοντας να υπερισχύσει τότε έδωσε δωρεάν δοκιμαστική χρήση για 3 μήνες.

Έτσι μπορούσαμε να κάνουμε εγγραφή και να απολαύσουμε την μουσική δωρεάν και αν θέλαμε να υπαναχωρήσουμε όταν αυτή θα έληγε.
Σε αυτό το δωρεάν διάστημα οι καλλιτέχνες δεν θα πληρώνονταν από την Apple και οι καλλιτέχνες αντέδρασαν και πολλοί από αυτούς αποχώρησαν τότε κάνοντας την εταιρία να αλλάξει την ταχτική της.
Από σήμερα όμως η Apple σταμάτησε την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο αρχικά σε 3 χώρες που είναι η Ισπανία Ελβετία και Αυστραλία.
Για την Ισπανία, η δοκιμαστική περίοδος τριών μηνών πλέον χρεώνεται € 0,99 στην Ελβετία, είναι ένα ελβετικό φράγκο, και για την Αυστραλία είναι 99 σεντς (δολαρίου Αυστραλίας).
Είναι πολύ πιθανό πως μετά από αυτές τις αλλαγές πολλοί θα στραφούν πλέον σε άλλες λύσεις όπως του Spotify, και ας ελπίσουμε πως δεν θα επεκταθεί το metro και σε άλλες χώρες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !