Το Twitter ανακοίνωσε την λειτουργία "Twitter Lite"

0
Μια νέα λειτουργία ανακοίνωσε σήμερα το κοινωνικό δίκτυο του Twitter που ονομάζεται Twitter Lite και σκοπό έχει να βοηθήσει την κατάσταση σε πιο αργά δίκτυα.

Η «lite» εκδοχή της υπηρεσίας, λειτουργεί τόσο σε ios συσκευές όσο και σε Android καταλαμβάνει λιγότερο από 1MB του χώρου αποθήκευσης στη συσκευή σας, και έχει μέχρι και 30% ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και ταχύτερους χρόνους πλοήγησης.
Επιπλέον, το Twitter έχει προσθέσει επίσης μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Twitter Lite με αυτόματη εναλλαγή η οποία θα συμβάλει στη μείωση της χρήσης των δεδομένων σας έως και κατά 70 τοις εκατό.
Το Twitter έχει συνεργαστεί στενά με την Google για την ανάπτυξη του Twitter Lite χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα PWA (Προοδευτικά Web Apps).
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην mobile έκδοση της σελίδας στο σύνδεσμο εδώ.
Έτσι αν δείτε την μπαταρία στην συσκευή σας να κρατά περισσότερο μην εκπλαγείτε μπορεί και να ήταν η εφαρμογή του Twitter που την έτρωγε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !