Μαθητής περιέγραψε τις συνθήκες που κατασκευάζεται το iphone στο εργοστάσιο της Pegatron

0
Ένας απόφοιτος του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ο Detszyan Tszen πέρασε έξι εβδομάδες στο εργοστάσιο Pegatron, στο οποίο συναρμολογούνται τα iPhone 6s και iPhone 7.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν σε θέση να δει τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός απλού εργάτη του εργοστασίου. Σε μια συνέντευξη με το Business Insider ο μαθητής μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για τις συνθήκες εργασίας στο εργοστάσιο.
Η δουλειά που του ανέθεσαν ήταν να κολλά ένα αυτοκόλλητο στο πλαίσιο του iphone μια πολύ απλή δουλειά αλλά εξαιρετικά βαρετή για 12 συνεχόμενες ώρες.
Όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν κάποια συγκεκριμένη δουλειά και τίποτε πέρα από αυτή όπως να σφίγγουν για παράδειγμα μια βίδα η να τοποθετούν την κάμερα και άλλα.
Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους ηλεκτρονικές συσκευές ακόμη για αναπαραγωγή μουσικής και περνούν από μηχανήματα όπου ελέγχονται για το τι έχουν πάνω τους.
Μετά τις πρώτες 2 ώρες εργασίας δικαιούνται 10 λεπτά διάλυμα που οι περισσότεροι το περνούσαν στα κρεβάτια τους.
Αν θέλει κάποιος να πιει νερό η να κάνει την ανάγκη του χρειάζεται να περπατήσει περίπου 10 λεπτά καθώς θα πρέπει να πάει σε άλλο κτίριο.
Ο μαθητής κέρδισε 450 δολάρια για εργασία σε ένα μήνα συμπεριλαμβανομένου και τις υπερωρίες.
Η διαμονή τους είναι δωρεάν μέσα στο εργοστάσιο αλλά θα πρέπει να πληρώσουν για τα τρόφιμα τους με δικά τους χρήματα.
Απαγορεύεται να σηκωθεί κάποιος από την θέση του χωρίς λόγο ακόμη και να συνομιλήσει με το διπλανό του και πολλοί προσελήφθησαν ακόμη και την δεύτερη ημέρα.
Αυτές σε γενικές γραμμές είναι οι συνθήκες εργασίας για να απολαμβάνουμε εμείς στα χέρια μας το κορυφαίο κινητό στο κόσμο.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !