Καλούπια από το πλαίσιο του iphone 8 φέρνουν στο φως το σχήμα του

0
Μια νέα διαρροή από το εργοστάσιο παραγωγής του iphone 8  με εικόνες που ανέβηκαν στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του πλαισίου και άλλες πληροφορίες που φαίνονται να είναι γνήσιες.

Στις εικόνες διακρίνεται από τα καλούπια της παραγωγής που χύνεται το λιωμένο αλουμίνιο, η τοποθέτηση των δυο καμερών που είναι κάθετη όπως έχει αναφερθεί και αν και δεν διακρίνεται καθαρά το πλαίσιο θυμίζει το iphone 5/5S με όχι και τόσο στρογγυλεμένες άκρες.
Επίσης δεν φαίνεται στη πλάτη του να έχει τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και πιθανόν θα τοποθετηθεί στην οθόνη του iphone ξεπερνώντας πιθανόν η Apple τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Ακόμη στο σχεδιάγραμμα διακρίνουμε την υποδοχή της κάρτας SIM αλλά δεν φαίνεται το πλήκτρο power που είναι άγνωστο αν μετακινηθεί αλλού όπως στην επάνω πλευρά που ήταν στα iphone 5S και παλιότερα.
Βέβαια από όλα αυτά τίποτε δεν μπορεί να αποδειχθεί και οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την εταιρία που αν δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα θα πρέπει να καταλήξουν στον τελικό σχεδιασμό.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !