Η Apple αποφάσισε να αποζημιώσει τους αγοραστές της εφαρμογής Workflow

0
Για την εφαρμογή Workflow έχουμε αναφερθεί πρόσφατα αφού η Apple μετά την απόκτηση της αποφάσισε να την διαθέσει δωρεάν σε όλους τους χρήστες.

Η Workflow είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μόνοι τους διάφορους αυτοματισμούς στο iphone τους με πληθώρα από επιλογές και εργαλεία μέχρι και δημιουργία ειδικών πλήκτρων.
Μετά από αυτή την επιλογή της εταιρίας για την διάθεση δωρεάν, αποφάσισε με mail που έστειλε σε προηγούμενους χρήστες, να τους αποζημιώσει για την αγορά που είχαν κάνει πριν γίνει ελεύθερη.
Στο mail αναφέρει "Σας ευχαριστούμε για την αγορά της εφαρμογής Workflow που πλέον είναι ελεύθερη και σας επιστρέφουμε το ποσό που δώσατε για την αγορά της στα 2,99 ευρώ.Τα χρήματα θα επιστραφούν  στο λογαριασμό σας και θα εμφανιστούν μέσα στις επόμενες 5 ημέρες.
Έτσι όσοι από εσάς την είχατε αγοράσει στο παρελθόν θα μπορείτε τώρα να πάρετε πίσω τα χρήματα σας με απόφαση της Apple.






https://itunes.apple.com/gr/app/workflow-powerful-automation-made-simple/id915249334?mt=8



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !