Έρχεται τις επόμενες μέρες το κορυφαίο Springtomize 4

0
Αν και οι περισσότεροι χρήστες έχουν βρει λύσεις για διαφορα tweaks στο ios 10 έτσι ώστε να κάνουν την συσκευή τους πιο λειτουργική και μοναδική, όμως υπάρχουν tweak που πραγματικά λείπουν και είναι τα δυνατά χαρτιά του jailbreak.

Ένα τέτοιο είναι και το tweak Springtomize από τα λίγα που αξίζουν τα λεφτά τους καθώς εσωτερικά θα βρείτε δεκάδες μικρότερα tweak για να κάνετε σχεδόν τα πάντα στην συσκευή σας για την εμφάνιση της και την λειτουργικότητα της αλλά και πολλές προσθήκες στο ios που πολλές φορές ούτε η Apple δεν το σκέφτηκε και όσοι στο παρελθόν το έχετε κατεβάσει θα με καταλαβαίνετε.
Ο δημιουργός του Filippo Bigarella έγραψε στο λογαριασμό του πως είναι έτοιμο φτάνοντας στην έκδοση 4 και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημερες χωρίς ωστόσο να αναφέρει το πότε και την τιμή του που να σημειώσω πως στην έκδοση 3 ήταν στα 2,99 ένα πολύ μικρό ποσό για τις δυνατότητες που έχει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !