Το jailbreak του Apple TV κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο για όλους

0
Όπως είχαμε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό που ο προγραμματιστής με το ψευδώνυμο Jonathan Levin μας είχε προαναγγείλει το επερχόμενο jailbreak του Apple TV, σήμερα επιτέλους κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση δημόσια και μπορείτε να την κατεβάσετε.

Το jailbreak του Apple TV βασίζεται στις ευπάθειες που εκμεταλλεύεται και το Yalu του Luke Todesco και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Και αυτό έχει την μορφή μιας εφαρμογής IPA για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ρίζα του λειτουργικού.
Το νέο εργαλείο για Apple TV δεν περιλαμβάνει τον Cydia αφού δεν έχει δημιουργηθεί αντίστοιχη εφαρμογή για το λειτουργικό OSTV και μπορείτε μόνο μέσα από εντολές να εγκαταστήσετε εφαρμογές η να κάνετε τροποποιήσεις.
Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να έχετε ένα Apple TV στις εκδόσεις tvOS 09.01 έως 10.01 ένα καλώδιο USB τύπου C το εργαλείο και το  Cydia Impactor για την δημιουργία πιστοποιητικού και εγκατάστασης.
Και εδώ αν κάνετε επανεκκίνηση θα πρέπει να τρέξετε από την αρχή την εφαρμογή αν και στο Apple TV συνήθως δεν κάνουμε συχνά επανεκκίνηση του συστήματος.
Για να κατεβάσετε το εργαλείο του jailbreak στο Apple TV πατήστε στο σύνδεσμο πιο κάτω.


http://www.macdigger.ru/goto/http://newosxbook.com/libertv/libertv.ipa



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !