Πως να κάνετε επαναφορά στο iphone σας χωρίς να αναβαθμίσετε το ios και να κάνετε jailbreak για ένα χρόνο

2
Πολλές φορές βάζοντας διαφορα tweaks στην συσκευή μας που έχει jailbreak διαπιστώνουμε πως κάτι δεν πάει καλά αντιμετωπίζοντας διαφορα προβλήματα αλλά δεν βρίσκουμε την λύση.

Σε αυτή την περίπτωση μια επαναφορά της συσκευής είναι η ιδανικότερη επιλογή αλλά έχουμε το φόβο να αναβαθμίσουμε και να χάσουμε για πάντα την δυνατότητα του jailbreak και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Ο Αντώνης το μέλος του Blog μας θυσίασε μια συσκευή του για τις ανάγκες του video αλλά όπως θα δείτε πέτυχε το σκοπό του δικαιώνοντας τον και μας παρουσιάζει τον τρόπο που μπορούμε με ασφάλεια να κάνουμε επαναφορά την συσκευή μας καθαρίζοντας τα πάντα σαν να είναι καινούργια και ταυτόχρονα να παραμείνουμε στο ίδιο λειτουργικό (ios 10.2) για να ξανά κάνουμε jailbreak.
Επίσης στο ίδιο video μας δείχνει τον τρόπο αν δεν είμαστε προγραμματιστές πως θα κάνουμε jailbreak με διάρκεια ενός χρόνου και όχι για 7 ημερες.
Προϋπόθεση να επαναφέρουμε την συσκευή μας είναι να λειτουργεί ο cydia και να προσθέσουμε δυο repos όπως θα δείτε το coolstar.org/publicrepo και το repo.jailbreakhub.org για να κατεβάσουμε αντίστοιχα τα πακέτα stashing for ios 9.2-10.2 και osrestoreX
Η σελίδα για μόνιμο jailbreak και χωρίς υπολογιστή είναι να πάτε με το safari στο σύνδεσμο εδώ.
Αλλα μην σας κουράζω άλλο δείτε το καταπληκτικό video του Αντώνη πιο κάτω και τον ευχαριστούμε.






Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. καλημερα. προσπαθω να το κανω και δεν μου κατεβαζει τον cydia.πως γινεται να λειτουργει μονο για 2-3 μερες και μετα τελος?? μπορει καποιος να μου δωσει ενα jailbreak μεσω υπολογιστη αλλα ευκολο, οχι πολυπλοκο?? ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει άλλος τρόπος jailbreak αυτός είναι ο μοναδικός με το Yalu και τα πιστοποιητικά του που πρέπει να είναι ενεργά για να λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !