Αυτό είναι το iphone 8 που δεν θα αφήσει περιθώριο στα Android

0
Το iPhone 8 που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ένα νέο εντυπωσιακό προϊόν από την Apple που μια εικόνα την έχουμε ήδη από τις πληροφορίες που διαρρέουν.
Το Phone Arena μας παρουσιάζει με εικόνες το επόμενο iphone έτσι που το θέλουν οι φήμες και πραγματικά εντυπωσιάζει το αποτέλεσμα.

Το iphone 8 θα περιλαμβάνει οθόνη OLED 5,8 ιντσών με ανάλυση 2800 x 1242 pixels που το περιεχόμενο θα εμφανίζεται στις 5,2 ίντσες, ενώ ο υπόλοιπος χώρος χρησιμοποιείται για τα κουμπιά πλοήγησης και τους επιπλέον εικονικούς διακόπτες.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργική περιοχή του iPhone 8 μπορεί να προσφέρει πραγματικά μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση του συστήματος.
Επιπλέον οι δυνατότητες των εφαρμογών για τους προγραμματιστές θα πάρα πολλές συμπεριλαμβανομένου και τα εικονικά κουμπιά που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε εφαρμογή αφού δεν θα υπάρχει πλέον το Home όπως το γνωρίσαμε.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !