Βάλτε ένα δεύτερο κινητό στην πλάτη του iphone σας με 19 ευρώ μόνο

0
Για όσους χρησιμοποιούν δυο τηλεφωνικούς αριθμούς και κουβαλάνε μαζί τους δυο κινητά τηλέφωνα η παρακάτω λύση θα τους φανεί πολύ χρήσιμη και οικονομική.

Πρόκειται για μια θήκη που θα προστατέψει το iphone σας από χτυπήματα κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό και ταυτόχρονα μπορεί να τοποθετηθεί επάνω της ένα μικρότερο κινητό για μια δεύτερη κάρτα sim.
Το τηλέφωνο αυτό διαθέτει μπαταρία 300mAh που μπορεί να είναι σε αναμονή για 160 ώρες με μια μόνο φόρτιση οθόνη: 160 x 128 συχνότητα δικτύου GSM900 / DCS1800 κατασκευασμένο και αυτό από σκύρο πλαστικό που αντέχει στις πτώσεις.
Το τηλέφωνο όπως βλέπετε και στις εικόνες τοποθετείται στην πλάτη του iphone σας μεγαλώνοντας όπως είναι φυσικό, το πάχος όπου γίνεται από 7mm σε 11mm κάτι όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό αν σκεφτεί κανείς πως δεν χρειάζεται να κουβαλά στην τσέπη του δυο κινητά αφού γίνετε ένα με το iphone σας.
Μην περιμένετε για φανταστικές δυνατότητες στο μικροσκοπικό αυτό κινητό αλλά είναι μια πολύ καλή λύση
για μια δεύτερη κάρτα sim.
Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του αν το θελήσετε.
Όλο το πακέτο θα σας κοστίσει μόνο 19 ευρώ αν το παραγγείλετε από τον σύνδεσμο εδώ.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !