H ενημέρωση του iOS 10.3 μπορεί να απελευθερώσει έως και 8 GB στη συσκευή σας

0
Συνήθως, οι νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της Apple στο iPhone και στο iPad καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο  στην εσωτερική μνήμη, αλλά στην περίπτωση του iOS 10.3 τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η ενημέρωση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος μπορεί να απελευθερώσει έως και 8 GB στη φορητή συσκευή.
Μετά την ενημέρωση του 256 gigabyte iPhone 7 Plus (στη συσκευή υπάρχουν περίπου 40.000 φωτογραφίες και 200 ​​εφαρμογές) από το 10.2.1 iOS σε iOS 10,3 η ελεύθερη μνήμη αυξήθηκε από 75,45GB στα 83,26GB (συν 7,81 GB).
Η μετάβαση στο νέο σύστημα αρχείων APFS σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από τις τεχνολογίες στο χώρο αποθήκευσης.
Το νέο σύστημα αρχείων με την δυνατότητα κλωνοποίησης μπορεί να δημιουργεί ένα πανομοιότυπο αντίγραφο του αρχείου, χωρίς επιπλέον χώρο όπου αυτό χρειάζεται.Επιπλέον το APFS φέρνει  βελτιώσεις σε λειτουργίες όπως η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και άλλα άχρηστα αρχεία.
Να σημειωθεί πως η ενημέρωση του iPhone και του iPad με το ios 10.3 μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο, λόγω της μετάβασης στο νέο σύστημα αρχείων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν έως και 50 λεπτά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !