AZPEN D100 : Μια συσκευή για 3 και περισσότερες λειτουργίες σε iphone και ipad

0
Υπάρχουν εκατοντάδες συσκευές που θα κάνουν την συμβίωση με το iphone μας καλύτερη αλλά συχνά γεμίζουμε το σπίτι μας με διαφορα αξεσουάρ που στο τέλος δεν γνωρίζουμε ούτε που τα έχουμε.

Μια έξυπνη λύση και πολύ χρήσιμη για τους χρήστες του iphone και ipad είναι η συσκευή AZPEN D100 όπου θα μας απαλλάξει από καλώδια και είναι και μια όμορφη επιλογή για το σπίτι η το γραφείο μας.
Με το AZPEN D100 που είναι έξυπνα σχεδιασμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο iphone η το ipad σας η ακόμη και σε android συσκευές για να τις φορτίζεται ασύρματα χωρίς καλώδια η άλλο εξοπλισμό απλά τοποθετώντας την συσκευή στην βάση (για να φορτίζει ασύρματα το iphone θα πρέπει να έχετε την ειδική κάρτα τοποθετημένη).
Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε με το bluetouth και να ακούτε μουσική από το iphone σας αφού είναι ένα πρώτης τάξεως στερεοφωνικό αλλά και υποστήριξη να έχετε αποθηκευμένη μουσική σε μια κάρτα TF.
Ακόμη διαθέτει θύρες USB για να φορτίσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή  έχετε με καλώδια.
Το μέγεθος του AZPEN D100 είναι διακριτικό και δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει να το τοποθέτησε κάπου αφού αντίθετα θα εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του.
Τέλος το κόστος του είναι στα 50 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από τον σύνδεσμο εδώ.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !