Πως θα σταματήσετε την λήξη των πιστοποιητικών σας στο jailbreak και στις εφαρμογές σας

0
Τα τελευταία jailbreak που έχουμε έχουν την μορφή μιας εφαρμογής δηλαδή πρόκειται για ένα αρχείο IPA και για να κάνουμε εγκατάσταση αυτό το αρχείο χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά της Apple που όμως λήγουν κάθε εβδομάδα κάνοντας ξανά την διαδικασία.

Έτσι αυτό το jailbreak καταντά κουραστικό αφού αν το ξεχάσουμε να ανανεώσουμε το πιστοποιητικό μας δεν θα λειτουργεί ο CYDIA που εξαρτάται από την εφαρμογή Υalu.
Αν λοιπόν βαρεθήκατε να κάνετε συνεχώς αυτή την διαδικασία τότε ξενοιάστε μια καλή κατεβάζοντας το tweak  Immortal.
Πρόκειται για ένα δωρεάν tweak που ανανεώνει αυτόματα για εσάς τα πιστοποιητικά του jailbreak η ακόμη και από άλλες εφαρμογές.
Η διαδικασία παραμένει η ίδια όπως και πριν για την εγκατάσταση μιας εφαρμογής δηλαδή δημιουργούμε ένα πιστοποιητικό εγκατάστασης με το cydia ipmactor αλλά πλέον δεν χρειάζεται ανανέωση αφού γίνετε αυτόματα.
Στα μειονεκτήματα είναι πως μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι 3 εφαρμογές στο ίδιο πιστοποιητικό και αν θέλουμε περισσότερες θα πρέπει να κάνουμε ένα νέο πιστοποιητικό πάλι για ακόμη 3 εφαρμογές και μέχρι 9 την εβδομάδα.
Έτσι πλέον αλλάζουν οι κανόνες της Apple όταν έχουμε jailbreak στην συσκευή μας.
Για να κατεβάσετε στην συσκευή σας το tweak Immortal απλά προσθέστε στις πηγές σας το ρεπό του blog http://argonaytis.yourepo.com/ και εγκαταστήστε  το.

UPDATE: Για να βάλετε την ίδια ημέρα πάνω από 3 εφαρμογές όταν σας εμφανίζει σφάλμα κλειδώστε την συσκευή και ξεκλειδώστε την ξανά και δοκιμάστε να βάλετε πάλι μέχρι 3 εφαρμογές



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !