Έρχεται σύντομα το jailbreak του Apple TV

1
Και ενώ πρόσφατα είχαμε αναφερθεί πως έρχεται σύντομα το jailbreak του Apple TV όταν στο λογαριασμό του το γνωστό NitoTV είχε ανακοινώσει πως έχει τον τρόπο στο TVos 10.1, ένας ακόμη προγραμματιστής τώρα ανάφερε πως έχει έτοιμο το νέο jailbreak για το Apple TV.

Πρόκειται για τον χρήστη με το ψευδώνυμο Jonathan Levin που ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το εργαλείο του jailbreak και πρόκειται πιθανόν για ένα αρχείο IPA και εδώ όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ευπάθειες CΝΕ-2017-2370 του πυρήνα και να εγκαταστήσει αυθαίρετο λογισμικό κάποιος.
Στην ουσία πρόκειται για ένα παραπλήσιο εργαλείο όπως το Yalu στο ios και μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός δημοσίευσε και εικόνα με τον κώδικα που τρέχει στον υπολογιστή του από το νέο jailbreak.
Να σημειωθεί πως στο Apple TV έχουμε να δούμε jailbreak από την μια και μοναδική φορά που κυκλοφόρησαν τότε οι Κινέζοι Pangu και μάλιστα αυτό κυκλοφόρησε αφού είχε σταματήσεις της υπογραφές στο λειτουργικό η Apple.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !