Πως να διαρκέσει το jailbreak σας πάνω από 7 ημέρες

1
Όπως θα γνωρίζετε όλοι όσοι έχετε κάνει πρόσφατα jailbreak με το εργαλείο Yalu, το jailbreak στην συσκευή μας λειτουργεί όσο το πιστοποιητικό είναι ενεργό και αν δεν είμαστε προγραμματιστές αυτό σημαίνει μόνο για 7 ημερες όπου και μετά θα πρέπει να κάνουμε από την αρχή την διαδικασία με ένα υπολογιστή και το εργαλείο Cydia Impactor.
Τι γίνετε όμως αν είμαστε μακριά από το σπίτι μας και θέλουμε οπωσδήποτε το jailbreak στην συσκευή μας για οποιονδήποτε λόγο?
Υπάρχουν δυο απλά τεχνάσματα που μπορείτε να παρατείνεται την ζωή του jailbreak ακόμη και εβδομάδες αν τα επιχειρήσετε.
Ο πρώτος τρόπος είναι να μην κάνει ποτέ επανεκκίνηση η συσκευή σας.Δηλαδή μην κατεβάσετε ένα νέο tweak που θα την επανεκκινήσει, η μην την κλείσετε ποτέ ακόμη και τα βράδια που κοιμόσαστε και το jailbreak θα εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμη και αν το πιστοποιητικό έχει λήξει.
Ο δεύτερος τρόπος είναι να πάτε στις ρυθμίσεις της συσκευής και στην ενότητα του ρολογιού, να απενεργοποιήσετε το αυτόματο για την ενημέρωση του βάζοντας μια παλιότερη ημερομηνία στην συσκευή σας.
Έτσι θα παρατείνεται το jailbreak σε περίπτωση ανάγκης που δεν έχετε κοντά σας ένα υπολογιστή.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !