Πως θα βρείτε το κωδικό ξεκλειδώματος σε ένα iPhone σε περίπτωση που τον ξεχάσατε (Tips)

0
Εδώ και χρόνια μου στέλνετε κάποιοι μηνύματα για το πως να βρείτε τον κωδικό ξεκλειδώματος σε ένα iphone που τον ξεχάσατε και δεν μπορείτε να το ανοίξετε.

Μέχρι και τώρα πίστευα πως η Apple έχει κάνει πολύ καλά την δουλειά της και δεν υπάρχει πιθανότητα εκτός από την επαναφορά της συσκευής που όμως θα διαγραφούν τα πάντα.
Όμως υπάρχει μια μέθοδο πολύ εύκολη για να βρείτε τον κωδικό της συσκευής σε 5 με 10 λεπτά μέσα.
Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε εύκολα στην συσκευή σας με την βοήθεια του υπολογιστή.

1)Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας με το iTunes χωρίς κρυπτογράφηση για δυο λόγους.Ο ένας είναι για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά και ο δεύτερος και κυριότερος είναι για να βρείτε το κλειδί του κωδικού.

2)Τώρα που έχετε το αντίγραφο στο υπολογιστή σας κατεβάστε το πρόγραμμα iBackupBot για το λειτουργικό του υπολογιστή σας (Mac-Windows) και κάντε εγκατάσταση

3)Μόλις ανοίξετε το πρόγραμμα θα εμφανιστούν όλα τα αντίγραφα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και εσείς επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει για την συγκεκριμένη συσκευή (Αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο).

4)Στο πρόγραμμα τώρα που έχετε επιλέξει το αντίγραφο που σας ενδιαφέρει πηγαίνετε στην διαδρομή System Files/HomeDomain/ και πατήστε στο φάκελο Library

5)Αφού έχετε κάνει τα προηγούμενα βήματα τώρα πατήστε στην αναζήτηση του προγράμματος και γράψτε την λέξη "com.apple.re" και πατήστε να σας βρει την διαδρομή όπου και θα δείτε διαφορα αρχεία και όχι φακέλους


6)Τώρα πατήστε επάνω στο αρχείο "com.apple.restrictionspasscode.plist" για να το ανοίξετε.Θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα για να δώσετε μια δωρεάν όπου πατήστε ok και αγνοήστε το.

7)Όταν το ανοίξετε θα δείτε ένα κείμενο όπου εμφανίζονται δυο "γραμμές" που μας ενδιαφέρουν η "Restrictions Password Key" και η "Restrictions Password Salt"


8)Τώρα ανοίξτε μια νέα σελίδα στον υπολογιστή σας και μεταφερθείτε στο on line εργαλείο στο σύνδεσμο  εδώ και επικολλήστε τα δυο ακαταλαβίστικα κλειδιά από τις γραμμές που είπα πιο πάνω στα κενά κουτάκια, όπως στο παράδειγμα τις εικόνας εδώ.





 9)Χωρίς να πειράξετε τίποτε άλλο πατήστε το πλήκτρο "Search for Code" και καθίστε αναπαυτικά μέχρι να σας βρει τον κωδικό σας

10)Ανάλογα με τη δυσκολία του κωδικού θα πάρει και ο χρόνος που αν είναι 1111 θα το βρει αμέσως αλλά αν είναι δυσκολότερος θα πάρει μέχρι και 10 λεπτά.

 Έτσι μπορείτε να βρείτε τον ξεχασμένο κωδικό σας και αφού ανοίξετε την συσκευή σας μπορείτε από τις ρυθμίσεις να τον απενεργοποιήσετε πλέον .
Ο τρόπος αυτός λειτουργεί πολύ καλά στο ios 7 μέχρι και στο ios 9 χωρίς να γνωρίζω αν λειτουργεί στο ios 10 καθώς δεν έχω διαθέσιμη συσκευή να το δοκιμάσω.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !