Οι χρήστες του iPhone κατέθεσαν αγωγή κατά της Apple για την υποχρεωτική αναβάθμιση του iOS

0
Κατά της Apple κατατέθηκε αγωγή για υποχρεωτική αναβάθμιση του ios λόγο της διακοπής της υπηρεσίας FaceTime.

Η Apple αρχικά ξεκινώντας την υπηρεσία FaceTime στο ios 6 χρησιμοποίησε δυο τεχνολογίες την τυπική σύνδεση peer-το-peer για τη μεταφορά ήχου και βίντεο μεταξύ δύο χρηστών και την λεγόμενη «μέθοδο αναμετάδοσης», που περιελάμβανε τη χρήση των servers τρίτων από εταιρείες όπως η akami.
Το 2012 όμως κατηγορήθηκε από για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με peer-το-peer από την VirnetX, αναγκάζοντας την Apple να  μετακομίσει σε τεχνολογία της akami.
Συνέπεια των μηνύσεων ήταν η Apple να καταβάλει ένα πρόστιμο που έφτασε τα 50 εκατομμύρια δολάρια.
Όμως το νέο σύστημα ήταν ασύμφορο για την Apple το να πληρώνει τρίτους servers έτσι έπρεπε να δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα peer-το-peer, χωρίς να παραβιάζει τις πατέντες της VirnetX.
Αυτό έγινε στο ios 7 και έτσι η Apple σταμάτησε την υποστήριξη του FaceTime στο ios 6 αναγκάζοντας τους χρήστες να αναβαθμίσουν υποχρεωτικά εμφανίζοντας ένα μήνυμα πως το πιστοποιητικό του FaceTime  έχει λήξει και θα πρέπει να αναβαθμίσετε για να το χρησιμοποιήσετε.
Πολλοί όμως διαμαρτυρήθηκαν ότι το νέο λειτουργικό είχε πολλά προβλήματα και έκανε της συσκευές τους υπερβολικά αργές κυρίως το iphone 4 και 4S όπου και τώρα η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !