Το iphone 8 θα είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό αποφεύγοντας τα προβλήματα του iphone 7

0
Μπορεί η Apple να εντυπωσίασε με την κυκλοφορία του iphone 7 στην επιλογή του Jet Black που είναι γυαλιστερό αλλά στην πορεία αποδείχθηκε μια ατυχή επιλογή αφού χιλιάδες είναι οι διαμαρτυρίες για γρατσουνιές ακόμη και λίγες εβδομάδες μετά την χρήση του και ας προστατευτεί με μια κάποια θήκη.

Η Apple σκοπεύει να αλλάξει αυτή την κατάσταση με νέα υλικά που πειραματίζεται και μάλιστα αναφορά γίνετε για την κατασκευή του από κεραμικά υλικά, κάτι που είδαμε πρόσφατα στην κυκλοφορία του Apple Watch2.
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρίας που ονομάζεται «Laser στίλβωσης Κεραμικού» μας δείχνει πως με την βοήθεια ενός ειδικού λέιζερ βάφεται ομοιόμορφα μια επιφάνεια από κεραμικό υλικό και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να χαραχθεί.
Η κεραμική επίστρωση δεν είναι κάτι νέο στο χώρο των κινητών συσκευών αφού έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το Xiaomi Μi Mix και άλλες εταιρίες αλλά στα μειονεκτήματα του είναι πως είναι πολύ εύθραυστο σε πτώσεις ακόμη και από χαμηλό ύψος.
Το σίγουρο είναι πως θα περιλαμβάνει ειδική επεξεργασία που θα το καθιστά πιο ανθεκτικό αλλά και πάλι θα χρειάζεται ειδική προσοχή στην μεταχείριση του.
Το επόμενο iphone αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο αυτού του χρόνου.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !