Είναι εφικτή πλέον η επιστροφή στο ios 10.2 από ένα νεότερο λειτουργικό

0
Πρόσφατα ο προγραμματιστής tihmstar μας είχε δώσει πολλές ελπίδες με το εργαλείο που είχε δημιουργήσει με την ονομασία "Προμηθέας" γιατί μπορούσαμε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να γυρίσουμε σε ένα ανυπόγραφο από την Apple λειτουργικό και περιμέναμε τις αναβαθμίσεις για να δούμε κατά πόσο λειτουργεί αφού τότε μόνο beta ios είχαμε.

Όμως με την τελική κυκλοφορία του ios 10.2.1 η Apple σταμάτησε και αυτό τον τρόπο και σταματώντας τις υπογραφές στο ios 10.2 που είναι και το τελευταίο με jailbreak δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε όπως διαπιστώθηκε.
Ο προγραμματιστής όμως δεν απογοητεύτηκε και συνεχίζοντας τις προσπάθειες βρήκε ένα νέο τρόπο επιστροφής με κάποιες προϋποθέσεις.
Για να επιστρέψει λοιπόν κάποιος στο ios 10.2 θα πρέπει πρώτα από όλα να έχει αποθηκεύσει τα SHSH2 με κάποιον από τους τρόπους που είχαμε αναφερθεί και στο blog και να έχει στην κατοχή του ένα iphone 5S αφού προς το παρόν σε άλλες συσκευές δεν λειτουργεί.
Το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε είναι το "futurerestore" και ολόκληρο το έργο του δημιουργού βρίσκετε στο αποθετήριο εδώ καθώς και το σχετικό video με την υποβάθμιση στο ios 10.2 μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
 Τώρα απομένει να εξελιχθεί για περισσότερες συσκευές έτσι ώστε να μπορούν όλοι να γυρίσουν στο λειτουργικό που υπήρχε jailbreak.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !