Το Facebook ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή αναπαραγωγής video για το Apple TV

0
Το κοινωνικό δίκτυο του Facebook που προσπαθεί να κάνει την προβολή των video στους χρήστες από τους λογαριασμούς τους πιο λειτουργικούς, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής για το Apple TV και γενικά για τις έξυπνες τηλεοράσεις.

Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει τον λογαριασμό του και να δει όλα τα video από τα άτομα που ακολουθεί στην τηλεόραση.
Στην ανακοίνωση του Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων .....

"Θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο οπουδήποτε, δεν έχει σημασία τι θα χρησιμοποιήσετε - τηλέφωνο, υπολογιστή ή την τηλεόραση, απλά θα είναι ακριβώς μια άλλη οθόνη," - είπε ο αντιπρόεδρος του Facebook Dan Rose.

Ήδη η εφαρμογή των κινητών συσκευών έχει δεχθεί πολλές αλλαγές για την προβολή video που πλέον μπορεί να ελαχιστοποιήσει το video σε λειτουργία "Picture in Picture" η την αυτόματη αναπαραγωγή video όταν εμφανίζεται στην οθόνη και πολλά άλλα.
Δεν ανακοινώθηκε η οριστική κυκλοφορία της εφαρμογής για το Apple TV που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2016 αλλά πιθανόν να είναι πολύ σύντομα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !