Έρχεται το jailbreak του OSTV 10.1 για το AppleTV

0
Το jailbreak Jailbreak Yalu102 , που δημιουργήθηκε από τον χάκερ ο Luca Todesco για συσκευές με ios 10.2, μπορεί να άνοιξε και δρόμους που τους είχαμε ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό.

Και βέβαια μιλάω για το jailbreak του Apple TV όπου το καινούργιο Yalu έγινε η αιτία να ασχοληθεί ένας προγραμματιστής στο χώρο του jailbreak ο Kevin Bradley, που αν ασχοληθήκατε ποτέ με παλιότερα εργαλεία jailbreak ίσως να τον γνωρίσατε από το NitoTV.
Ο προγραμματιστής έγραψε στο λογαριασμό του όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώσουν το Apple TV στην έκδοση 10.1 που εξακολουθεί να υπογράφεται ακόμη και σύντομα θα κυκλοφορήσει κάτι.
Δεν ξεκαθαρίζει το πότε θα δούμε το νέο jailbreak για το Apple TV αλλά είναι σίγουρος πως λειτουργεί με κάποιες μικρές αλλαγές στο αρχείο IPA που θα το τροποποιήσει ο ίδιος.
Για την ιστορία αυτό θα είναι το δεύτερο jailbreak αν κυκλοφορήσει καθώς και το πρώτο που ήταν πάλι με μια εφαρμογή ήταν από τους Pangu.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !