Κυκλοφόρησε νέο εργαλείο jailbreak για τις παλιές συσκευές 32bit

0
Το τελευταίο διάστημα οι προγραμματιστές του jailbreak φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει την υποστήριξη των παλιών συσκευών όπως το iphone 4S το iphone 5, 32bit αφού δεν κυκλοφορούν εργαλεία για αυτές.


Την κατάσταση έρχεται να αλλάξει σήμερα ένας νέος προγραμματιστής σε όλους μας όπου κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο με την ονομασία  Trident.
Το  Trident υποστηρίζει ένα λειτουργικό που ποτέ δεν είχε jailbreak και πρόκειται για το ios 9.3.4 και μάλιστα μόνο για τις παλιές συσκευές όπως είπα νωρίτερα.
Το εργαλείο είναι δημοσιευμένο στα αποθετήρια των προγραμματιστών και για να το χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να  έχει ένα Mac και το εργαλείο της Apple το xCode για να το μετατρέψετε σε μορφή IPA .
Ο δημιουργός του απολογείται πως επειδή δεν τον γνωρίζουν πολλοί δημιούργησε ένα video για να μας αποδείξει πως δεν πρόκειται για ένα ακόμη ψέμα ούτε για κακόβουλο λογισμικό.
Αν τυχαία βρίσκεστε με μια συσκευή 32bit στο ios 9.3.4 και ξέρετε να χρησιμοποιήσετε το xCode μπορείτε να κατεβάσετε το νέο εργαλείο jailbreak
 Trident από τον σύνδεσμο εδώ.



==Resources==
Trident Jailbreak IPA: https://goo.gl/e9k0Xb
About Trident Project: https://goo.gl/QyiZEF
iOS 10.1.1 Jailbreak – Is it safe?: https://goo.gl/uKPG1k






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !