iAdministrator : Cydia update v1.0.5 ...γιατί το jailbreak σημαίνει ελευθερία στην συσκευή σας

0
Όσοι από εμάς έχουμε jailbreak στις συσκευές είναι γιατί δεν θέλουμε τους περιορισμούς της Apple και δαπανήσαμε τόσα χρήματα για να αγοράσουμε μια συσκευή που ανήκει μόνο σε εμάς και όχι να την μοιραζόμαστε με την Apple. 

Η καλύτερη απόδειξη για το τι μπορούμε να κάνουμε με το jailbreak είναι και η εφαρμογή "iAdministrator" όπου μπορούμε να δούμε αλλά και να επέμβουμε σε όλο το σύστημα χωρίς κανένα περιορισμό.
Οι δυνατότητες τη εφαρμογής iAdministrator σχεδόν είναι απεριόριστες αφού μπορούμε από το να καθαρίσουμε οποιοδήποτε αρχείο που δεν χρειαζόμαστε όπου και αν είναι όπως για παράδειγμα εικόνες για ipad σε ένα iphone που κατεβαίνουν αναγκαστικά όταν κατεβάζουμε μια εφαρμογή η γλώσσες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουμε.
Μπορούμε να ελέγξουμε και να μάθουμε πληροφορίες για την συσκευή μας όπως αποθηκευτικό χώρο μνήμη RAM πακέτα από Cydia και πολλά αλλά.
Η εφαρμογή iAdministrator είναι διαθέσιμη δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και περιλαμβάνει και δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων πριν κάνετε κάποια αλλαγή σε περίπτωση που κάτι πήγε στραβά και θέλετε να το επαναφέρετε.
Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στη  διαδρομή / var / mobile / Library / Preferences / iAdministrator.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !