Πως να δημιουργήσετε ένα πιστοποιητικό για τις συσκευές σας εναλλακτικά του Cydia iMpactor

0
Για να λειτουργήσει μια εφαρμογή στην συσκευή σας που δεν υπάρχει στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple θα πρέπει να έχει ένα πιστοποιητικό για την συσκευή σας όπως έχουμε πει και αυτό μπορούμε να το δημιουργήσουμε με το Cydia impactor το εργαλείο του Saurik όπου αν δεν είμαστε προγραμματιστές λήγει σε 7 ημερες η  αν χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός προγραμματιστή σε ένα χρόνο.

Όμως παρά το ότι το εργαλείο του Saurik λειτουργεί κανονικά και σε Windows και σε Mac υπάρχουν κάποιοι που δυσκολεύονται να το χρησιμοποιήσουν.
Για όσους δεν το γνωρίζουν πολύ καιρό πριν από τον Saurik προγραμματιστές είχαν δημιουργήσει μια αντίστοιχη εφαρμογή που δημιουργεί πιστοποιητικά αλλά δυστυχώς μόνο για υπολογιστές Mac και είναι η εφαρμογή ios Αpp Signer.
Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και σε αυτό το εργαλείο αφού αυτά που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη εφαρμογή που σας ενδιαφέρει για το ios η το apple tv να επιλέξετε το πιστοποιητικό που δημιουργήθηκε με το xcode και αυτό θα αναλάβει να σας δημιουργήσει έτοιμη την εφαρμογή που μπορεί να είναι ακόμη και το jailbreak του ios 10.1.1
Το ios Αρ Signer θα το βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ και ένα παράδειγμα που σας δείχνει είναι πως να βάλετε το Kodi στο Apple TV σας.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !