Η Apple αφαίρεσε την σελίδα ελέγχου για το κλείδωμα μιας συσκευής "UPDATE"

0
Αρκετά χρόνια πριν η Apple είχε δημιουργήσει μια σελίδα όπου μπορούσαμε να ελέγχουμε αν μια συσκευή μας έχει κλειδωθεί η ενεργοποίηση της.

Για παράδειγμα αν αγοράζαμε ένα μεταχειρισμένο iphone με την εισαγωγή του σειριακού αριθμού ή το ΙΜΕΙ της συσκευής θα μας έδειχνε αν είναι κλειδωμένη από κλοπή.
Για άγνωστους τώρα λόγους εδώ και λίγες ημερες η σελίδα αυτή της Apple δεν είναι διαθέσιμη βγάζοντας σφάλμα και έτσι οι χρήστες δεν μπορούν να ελέγχουν τις συσκευές.
Αρχικά κάποιοι πίστεψαν πως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα της σελίδας αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται εδώ και λίγες ημερες όπου η Apple θα ανακοινώσει εναλλακτική λύση η για άγνωστο λόγο σταμάτησε να το υποστηρίζει.
Η σελίδα της Apple βρίσκετε στο σύνδεσμο εδώ.

UPDATE: Η γνωστή σελίδα του MacRumors έδωσε νωρίτερα την δικιά του εκδοχή για το κλείσιμο της σελίδας από την Apple πιστεύοντας πως έχει να κάνει με ένα νέο τρόπο που βρέθηκε για να ξεκλειδωθεί μια συσκευή κλειδωμένη στο iCloud χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της σελίδας της Apple.Αν αληθεύει το δημοσίευμα τότε πολύ πιθανό η Apple να ψάχνει νέους τρόπους πιο ασφαλές.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !