Δυο έξυπνες θήκες για το τηλεχειριστήριο του Apple TV σας που ίσως πρέπει να αποκτήσετε

0
Όσοι έχετε στην κατοχή σας το νέο Apple TV τέταρτης γενιάς πέρα από την ικανοποίηση για την αγορά σας θα παρατηρήσατε πως το πληκτρολόγιο αφής  είναι καλυμμένο με μια γυάλινη επιφάνεια η οποία μπορεί να σπάσει πολύ εύκολα και η αντικατάσταση του κοστίζει στα 100 ευρώ ενώ ολόκληρο το Apple TV μπορείτε να το βρείτε με 150 δολάρια.

Έτσι η καλύτερη επιλογή είναι να προμηθευτείτε μια θήκη που θα το προστατέψει και παράλληλα θα του δώσει επιπλέον δυνατότητες.
Για το σκοπό αυτό έχω επιλέξει δυο προτάσεις ανάλογα με τα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

Η πρώτη και φθηνότερη επιλογή είναι η θήκη
elago R1 Intelli Case όπου είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και θα σας εγγυηθεί ότι το πληκτρολόγιο είναι ασφαλές από όπου και να σας πέσει.Επίσης διαθέτει δυο ισχυρούς μαγνήτες για να το κολλάτε σε μια μεταλλική επιφάνεια και να σταματήσετε να το ψάχνετε διαρκώς στο χώρο σας.
Η θήκη elago R1 Intelli Case κοστίζει στα 13,99 δολάρια και μπορείτε να την προμηθευτείτε στο σύνδεσμο εδώ.


Η δεύτερη επιλογή είναι η πολύ καλή θήκη iPazzPort Apple TV όπου πέρα από την απόλυτη προστασία για το πληκτρολόγιο του Apple TV στην πίσω πλευρά της διαθέτει και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και έτσι θα σταματήσετε να παιδεύεστε όταν γράφετε γράμμα γράμμα με το εικονικό πληκτρολόγιο του Apple TV.
Η θήκη iPazzPort Apple TV από 39,99 δολάρια που έχει θα την βρείτε σε προσφορά στα 21,99 δολάρια στο σύνδεσμο εδώ.




Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !