Η Apple στέλνει στο δικαστήριο την Qualcomm ζητώντας 1 δισ. δολάρια

0
Όπως ίσως να γνωρίζετε η Qualcomm είναι η προμηθεύτρια εταιρία της Apple που της προμηθεύει με τους επεξεργαστές και για τα iphone. 

Φαίνεται όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά για τις δυο εταιρίες καθώς η Apple της έκανε μήνυση ζητώντας από την Qualcomm 1 δισεκατομμύρια δολάρια που της παρακρατήθηκε ενώ της είχε υποσχεθεί πως θα είναι η έκπτωση.
Στην επίσημη δήλωση της η Apple αναφέρει ότι η Qualcomm για πολλά χρόνια επιμένει να χρεώνει για χρήση τεχνολογιών με τις οποίες δεν έχει καμία σχέση. Την κατηγορεί ότι εδραιώνει τη θέση της μέσω τακτικών αποκλεισμού και υπερβολικών απαιτήσεων. Επίσης, αναφέρει ότι ενώ είναι μια από τις πολλές εταιρείες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη cellular standards, επιμένει να χρεώνει την Apple πέντε φορές περισσότερο από τους υπόλοιπους δικαιούχους μαζί.
Να επισημανθεί πως πριν από λίγες ημερες κατέθεσε μήνυση εναντίον της Qualcomm και η FTC για επιβολή μονοπωλιακής πολιτικής.
Η απάντηση της Qualcomm χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς της Apple αβάσιμους και ισχυρίζεται πως είναι έτοιμη να τα πούνε στα δικαστήρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !