Δημοσιεύτηκε ο κώδικας του Zero exploit για το νέο jailbreak στο ios 10.1

4
Την αρχή έκανε ο qwertyoruiop που αποκάλυψε πριν από λίγες ημερες πως μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες μικρές αλλαγές στο κώδικα του Zero και να λειτουργήσει το jailbreak στο ios 10.1

Τις επόμενες ημερες ασχοληθήκαν περισσότεροι προγραμματιστές και φτάσαμε στο σημείο όπου ο Maximehip δημοσίευσε ολόκληρο τον κώδικα του jailbreak και με ποίες συσκευές είναι συμβατός.
Να θυμίσω πως στο παρελθόν ο Maximehip έχει βοηθήσει πολύ την κοινότητα του jailbreak με τα εργαλεία που δημιούργησε.
Συγκεκριμένα μπορεί να λειτουργήσει το νέο jailbreak στο iPod touch 6g, iPad mini 2, iPhone 5s, iPhone 7 Plus, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 και στο iPhone 6.
Και το jailbreak αυτό έχει μορφή εφαρμογής και είναι πιθανό να είναι semi όπως και το προηγούμενο εκτός και αν βρεθούν κάποιοι και το εξελίξουν ακόμη περισσότερο.
Ολόκληρος ο κώδικας εκμετάλλευσης του ios 10.1 είναι διαθέσιμος σε όλους αφού άλλωστε η Apple δεν μπορεί να κάνει τίποτα παρά μόνο να σταματήσει να υπογράφει το ios 10.1.
Για να δημιουργήσετε την εφαρμογή του jailbreak θα χρειαστείτε το εργαλείο της Apple xCode και άλλα εξαρτώμενα προγράμματα όπως το Jonathan Levin εδώ, και όλες τις οδηγίες μαζί με τον κώδικα θα τα βρείτε αν πιάνουν τα χέρια σας στο αποθετήριο εδώ.
Προς το παρόν αν θέλετε να ελπίζετε σε ένα jailbreak μείνετε στο ios 10.1 και περιμένετε τις εξελίξεις που πιστεύω είναι σύντομες.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Εμείς που είμαστε 9.3.3 jb πως θα πάμε στην 10.1(όταν κυκλοφορήσει το νέο jb),ενώ μπορεί να έχει σταματήσει να υπογράφεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορείς να πας από τώρα αλλά το ρισκάρεις να αφήσεις το jailbreak μέχρι να βγει καινούργιο?

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !