Οι παίκτες διαμαρτύρονται για την υψηλή ροή των δεδομένων στο Super Mario Run

0
Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού Super Mario Run και οι πρώτες διαμαρτυρίες είναι γεγονός.

Οι παίχτες διαμαρτύρονται έντονα στο διαδίκτυο για την υπερβολική κατανάλωση των δεδομένων αφού για να παίξει κάποιος πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.
Αυτό ήταν μια επιλογή της Nintendo ως μέτρο καταπολέμησης της πειρατείας καθώς πρέπει να επαληθευτεί από τους server.
Ενδεικτικό είναι είναι πως σε μια ώρα ροής του παιχνιδιού απαιτούνται 75 MB κάτι υπερβολικό ειδικά για όσους δεν έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ από τον πάροχο και αυτοί είναι οι περισσότεροι.
Επίσης παράπονα ακούγονται και για την δυσλειτουργία των server για να το κατεβάσει κάποιος το παιχνίδι, καθώς η έντονη ζήτηση προκαλέσετε πολλά προβλήματα που θα διορθωθούν με το πέρασμα του χρόνου.
Η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο σύντομα να απελευθερώσει μια νέα έκδοση που θα μπορούμε και χωρίς ίντερνετ να παίξουμε αλλά όχι να διεκδικήσουμε πίστες η να συναγωνιστούμε με άλλους.
Στα του παιχνιδιού παρά την εντυπωσιακή προβολή του δεν θα βρούμε κάτι το εντυπωσιακό και είναι ο Super Mario που γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα δεν μπορούμε να το παίξουμε σε οριζόντια οθόνη για μεγαλύτερο εύρος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !