Κυκλοφόρησε το εργαλείο Prometeus και πλέον είναι δυνατή η υποβάθμιση μιας ios συσκευής σε λειτουργικό που δεν υπογράφεται

0
Ο hacker με το ψευδώνυμο Tihmstar, όπως είχε υποσχεθεί , έχει κυκλοφορήσει μια λύση που σας επιτρέπει να κάνετε μια υποβάθμιση στην έκδοση iOS, η οποία δεν υπογράφεται πλέον από την Apple. 


Το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα ονομάζεται Προμηθέας (Prometeus).
Η βασική προϋπόθεση για την επιτυχή μετάβαση είναι προηγουμένως να αποθηκεύσει τα πιστοποιητικά SHSH. Ο δημιουργός του έργου έχει κυκλοφορήσει ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με την λειτουργία του Προμηθέα.
Για να χρησιμοποιήσετε το Προμηθέας πρέπει να έχετε  τα πιστοποιητικά σε shsh2 μορφή. Θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε σε μια εποχή που η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το TSSchecker, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες σε αυτό το σύνδεσμο .
Αν έχετε αποθηκεύσει τα πιστοποιητικά της συσκευή σας σε μια προηγούμενη έκδοση μπορείτε τώρα να επιστρέψετε σε αυτή.Το πρόγραμμα προμηθέας λειτουργεί σε όλες τις συσκευές 64bit και μπορείτε να αποθηκεύσετε και το ios 10.2 που υπογράφεται αυτή τη στιγμή.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για  Macos, Windows και Linux και εδώ θα δείτε πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.





Αν η συσκευή σας βρίσκετε στο ios 10.2 χωρίς jailbreak και θέλετε να την υποβαθμίσετε στο ios 9 που έχετε κρατήσει τα SHSH τότε ακολουθήστε τις οδηγίες στο video αυτό.






Download:
nonceEnabler: https://www.dropbox.com/s/ghv44y0h4uo...

img4tool: (macos + linux + windows)
http://api.tihmstar.net/builds/img4to...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !