Τέλος στα προβλήματα με τα πιστοποιητικά για το jailbreak .... UPADATE

1
Το jailbreak του ios 9.3.3 μπορεί να ήταν πραγματικότητα αλλά ήταν ταυτόχρονα και το χειρότερο jailbreak που κυκλοφόρησε ποτέ. ......

Επειδή έχει την μορφή εφαρμογής για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στην ρίζα του λειτουργικού (root) μονόδρομος είναι να υπάρχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να εγκατασταθεί η εφαρμογή.
Έτσι η θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε από κάποιον άγνωστο προγραμματιστή (κάτι επικίνδυνο) για να έχουν ισχύ ένα χρόνο, η να βάλουμε τα δικά μας που λειτουργούν μόνο για μια εβδομάδα κάνοντας ξανά από την αρχή την διαδικασία.
Όμως τώρα και για πρώτη φορά ο Ιταλός qwertyoruiop που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι παρόμοιο αποφάσισε να μας δώσει τον τρόπο που δεν θα χρειάζονται πλέον πιστοποιητικά για την λειτουργία του jailbreak.
Ο γνωστός προγραμματιστής δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα γίνετε αυτό αλλά υπόσχεται ένα νέο εργαλείο των Pangu όπου θα ενεργοποιεί ξανά το jailbreak όταν λήγουν τα πιστοποιητικά.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς φαίνεται θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις σύντομα.

Update 1:  Έδωσε την σελίδα ανανέωσης...Κάντε κλικ στο κουμπί go εδώ, και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί μια ειδοποίηση. Εάν μετά από 5-6 δευτερόλεπτα δεν δείτε καμία ειδοποίηση, ανανέωση της σελίδας και προσπαθήστε ξανά.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Θεος απλά! Το δοκιμασα και δουλευει εξαιρετικά! Ανανεωσε το jailbreak μου που εληγε τον Απριλη του 2017 once for all οπως αναφερει και ο ιδιος,διχως να χρειαζεται ανανεωση καθε "τρεις κ λιγο" μια κ καλη! Τρεξτε το λινκ αφοβα ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !