Έρχεται σύντομα το jailbreak του ios 10.2 ?

0
Η κυκλοφορία του νεου jailbreak από τον Ιταλό πιτσιρικά qwertyoruiop φαίνεται πως άναψε τα αίματα στην κοινότητα του jailbreak αφού η πρώτη φορά του Ιταλού να κυκλοφορήσει ένα jailbreak μόνος του στάθηκε μοιραία. 

Το jailbreak του ios 10.1/10.1.1 όπως έχουμε πει έχει πολλά προβλήματα συμβατότητας με διάφορες συσκευές και κυρίως στα iphone 6S με το qwertyoruiop να υπόσχεται σύντομα μια τέταρτη beta διαθέσιμη και πολλούς προγραμματιστές να τον επιτίθενται με πρώτο τον Stefan Esser ‏@i0n1c.
Η κόντρα ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό με το Γερμανό να μπλοκάρει τον μικρό για το λόγο ότι του επιτέθηκε και σήμερα ανέβασε στο twitter και επίσημα τους λόγους που δεν τον αναγνωρίζει καθώς όπως λέει εκείνος του επιτέθηκε φραστικά και κατόπιν του έκλεψε τον κώδικα του και δημοσίευσε ένα jailbreak μόνος του.
Και συνεχίζοντας όπου είναι και το ζουμί της υπόθεσης μας λέει πως έρχεται σύντομα ένα εργαλείο για jailbreak στο ios 10.2 που όμως δεν θα μας το δώσει αυτός και να μην τον ρωτάμε για περισσότερα, καθώς ήδη μας έχει πει πολλά.
Ο Stefan Esser συνήθως δεν αστειεύεται με τέτοια ζητήματα και ίσως τις επόμενες ώρες να έχουμε μια απάντηση στο προβληματικό jailbreak του ios 10.1 με ένα καινούργιο στο 10.2








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !