Βάλτε ασύρματη φόρτιση στο iPhone σας με μόνο 6 ευρώ

0
Το 2017 οι φήμες λένε πως η Apple θα κυκλοφορήσει το πρώτο της iphone με ασύρματη φόρτιση για να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα καλώδια. .....

Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα αυθεντικά καλώδια της Apple που φθείρονται πολύ εύκολα και η αντικατάσταση τους δεν είναι και εύκολη για το κόστος τους.
Έτσι τι θα λέγατε να φορτίζετε ασύρματα το iphone σας οποιοδήποτε μοντέλο και να είναι για να απαλλαγείτε από καλώδια και ταυτόχρονα να προστατέψετε την είσοδο του βύσματος?
Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ μικρό κόστος αφού υπάρχουν διαφορα set με ολοκληρωμένες λύσεις για να φορτίζετε ασύρματα την συσκευή σας όπως αυτή που θα σας δείξω.
Για να αποκτήσει ασύρματη φόρτιση το iphone θα χρειαστείτε μια βάση φόρτισης ένα
Charging Receiver που τοποθετείται στην πλάτη του iphone και μια θήκη που θα το κρύβει στην πλάτη του κινητού και ταυτόχρονα θα το προστατεύει.
Όλα αυτά θα σας κοστίσουν περίπου στα 6 ευρώ (iphone 6/6S/4/5/5S) ανάλογα το μοντέλο αφού για μικρότερα είναι λίγο φθηνότερα.
Η λύση που σας προτείνω περιλαμβάνει μια όμορφη βάση που είναι φωτιζόμενη με LED τον ενισχυτή ασύρματης φόρτισης σε χρώμα άσπρο και μια διάφανη θήκη για το κινητό.
Αν λοιπόν θέλετε να πείτε για πάντα αντίο στα καλώδια κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας πηγαίνοντας στον σύνδεσμο εδώ.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !