Κυκλοφόρησε το πρώτο jailbreak για το ios 10.x

0
Την περασμένη εβδομάδα έγραψα για ένα νέο προγραμματιστή τον Xavier Govain όπου ισχυριζόταν πως έφτιαξε ένα καινούργιο jailbreak για το ios 10. .....

Αρχικά οι περισσότεροι δεν πιστέψαμε καθώς πολλοί αρκετά συχνά διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις όμως σήμερα τα πράγματα ανατρέπονται καθώς δημοσίευσε το jailbreak του ios 10 σε όλους για να το δοκιμάσουν.
Πρόκειται για ένα ακόμη Semi jailbreak που όπως γνωρίζετε και από το προηγούμενο για να έχουμε jailbreak θα πρέπει πρώτα να τρέχουμε μια εφαρμογή.

Για να κάνετε jailbreak στην συσκευή σας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε τα συνθηματικά κλειδώματος της συσκευής και να την αποσυνδέσετε από ο iCloud.
Στην συνέχεια κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής jailbreak 10.x με το εργαλείο cydia impactor όπως κάναμε και με το προηγούμενο.
Ο δημιουργός του αναφέρει πως στην παρούσα φάση είναι ασταθές και ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.
Αν λοιπόν θέλετε να κατεβάσετε το καινούργιο jailbreak του ios 10 πατήστε στο σύνδεσμο πιο κάτω και καλή σας επιτυχία.
Να επισημάνω πως εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για το λόγο ότι δεν έχω διαθέσιμη συσκευή και στα σχόλια άλλοι γράφουν πως είναι ψεύτικο και άλλοι τον ευχαριστούν και πως λειτουργεί σωστά.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω σύντομα.
https://www.dropbox.com/s/g3bw16td60ccpsd/jailbreak10.x.ipa?dl=0


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !