Εξολοκλήρου από γυαλί το iphone 8 και με ασύρματη φόρτιση

0
Η εταιρεία Hon Hai Precision Industry, περισσότερο γνωστή ως Foxconn Technology team, αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα γυάλινο περίβλημα για το smartphone iPhone 8, το οποίο θα είναι και το πρώτο με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. ....


Αυτό αναφέρει σήμερα ο αναλυτής από το KGI Ming-Chi Kuo, επικαλούμενος καλά πληροφορημένες πηγές.
Το 2017 η Apple σκοπεύει να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του iphone και για το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά χρόνια με την εμφάνιση να παραμένει σχεδόν η ίδια, αλλά και για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό που την αντιγράφει.
Ο ίδιος αναλυτής αναφέρει πως το νέο iphone δεν θα έχει την ξεπερασμένη οθόνη LTPS-LCD αλλά θα αποτελείται από μια OLED αφού ήδη έχει προγραμματιστεί από την Samsung που είναι ο κύριος προμηθευτής.
Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ζήτηση οθονών κάποιο μερίδιο της παραγωγής θα είναι και από την Foxconn που φέτος απορρόφησε την εταιρία Sharp.
Είναι πολύ πιθανό το iphone 8 να μην περιλαμβάνει φυσικά κουμπιά όπως τα προηγούμενα μοντέλα και όλα να είναι με την αφή επάνω στην οθόνη που θα έχει στρογγυλεμένες άκρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !