Τα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν πως το Android έχει πλέον λιγότερα σφάλματα από το ios

0
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρία του Ομίλου Blanco Technology Group οι Android συσκευές παρουσιάζουν λιγότερα σφάλματα από το ios. .....

Μία από τις κύριες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη του ios 10 στην κινητή πλατφόρμα ήταν η βελτιστοποίηση και η σταθερότητα.Το ios 8 πριν από δύο χρόνια συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο αριθμό  παραπόνων των χρηστών σχετικά με το λειτουργικό σύστημα.
Στο ios 9 και 10 η Apple θέλησε να εξαλείψει τα προβλήματα αλλά όμως φαίνεται πως οι ανταγωνιστές της την ξεπέρασαν σε αυτό τον τομέα.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το τρίτο τρίμηνο του 2016 με τα σφάλματα των εφαρμογών φτάνουν στο 62% των συσκευών της Apple ενώ για την ίδια περίοδο στο Android το ποσοστό είναι στο 47% των ιδιοκτητών των smartphones και tablets.
Σύμφωνα με τη μελέτη, οι δυσλειτουργίες ανά συσκευή προέρχονται για το iPhone 6 (13%), το iPhone 5S (9%) και το iPhone 5S (9%) ενώ στο iphone 6S/6Splus στο στο 5% και 4% αντίστοιχα.
Το 17% των προβλημάτων στις συσκευές ios είχε προβλήματα με υπερθέρμανση, 15% κατάρρευση σε εφαρμογές, και το 11% εργάζεται με ακουστικά μόνο.
Μεταξύ των 10 πιο προβληματικών προϊόντων λογισμικού στο λειτουργικό της Apple είναι το  Instagram, Snapchat, το Facebook, το Pockemon Go, η Google και το WhatsApp.

Μήπως εκεί στην Apple θα πρέπει να επανεξετάσουν την σταθερότητα του λειτουργικού αφήνοντας στην άκρη για λίγο το κέρδος και να σταματήσουν τις άχρηστες αναβαθμίσεις κάθε δεύτερη εβδομάδα?


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !