Επικίνδυνο το πρόσφατο jailbreak του ios 9.2-9.3.3 πανικός στο διαδίκτυο

0
Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο από χρήστες που έκαναν το πρόσφατο jailbreak αφού είδαν τους λογαριασμούς τους να περνάνε σε ξένα χέρια. ....

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές αφού πρόκειται για λογαριασμούς PayPal τραπεζικούς Mail facebook και άλλων εφαρμογών.
Η επίθεση έγινε μέσα από το εργαλείο PP25 και την εγκατάσταση της εφαρμογής PPHelper για windows.
Αυτό το εργαλείο θα μπορούσε να περιέχει κακόβουλο κώδικα αναφέρει ο δημιουργός του Cydia , Saurik, αναφέροντας επίσης, ότι στην πραγματικότητα δεν εμπιστεύεται το εργαλείο 25PP.
Προσωρινή λύση για να αποφύγετε περιπέτειες είναι να διαγράψετε το PPHelper, επαναφέροντας την συσκευή σας ελέγχοντας τους λογαριασμούς σας αν έχουν επηρεαστεί και να κάνετε ταυτοποίηση δυο παραγόντων στο Apple ID σας.
Η έκδοση των Pangu αν και είναι λιγότερο επικίνδυνη ωστόσο και αυτό έχεις τους κινδύνους του αφού τα αρχεία φιλοξενούνται στους server του PP.

Όπως ήταν φυσικό μετά την επίθεση που δέχτηκαν οι Pangu αντέδρασαν με σκληρό τρόπο στο λογαριασμό τους γράφοντας πως "δεν θα ήμασταν τόσο ηλίθιοι να κάνουμε πειρατεία στους λογαριασμούς για τα χρήματα"
Όπως και να έχει το τελευταίο jailbreak φαίνεται να αμφισβητείται για πρώτη φορά από την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου αφού και αναξιόπιστο είναι με πολλά προβλήματα αλλά και επικίνδυνο όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !