Γιατί στο ios 9.3.3 το jailbreak διαρκεί 7 ημερες και πως να το ανανεώσετε

0
Το jailbreak του ios 9.3.3 είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις την Κινεζική PP25 και την Αγγλική που και οι δυο έχουν κοινό χαρακτηριστικό πως για να λειτουργήσουν χρειάζονται να δημιουργήσουμε ένα πιστοποιητικό που παρακάμπτει το AppStore και μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε μια εφαρμογή.  .....

Η Apple για τους δωρεάν δοκιμαστές επιτρέπει τα πιστοποιητικά αυτά να λειτουργούν για 7 ημερες μόνο και μετά χρειάζονται ανανέωση με την διαδικασία να γίνετε από την αρχή.
Σε αντίθεση σε όσους έχουν κάνει εγγραφή με πληρωμή για ένα χρόνο τα πιστοποιητικά λειτουργούν και αυτά για ένα χρόνο ακόμη και των εταιρικών συμβάσεων που είναι και ακριβότερες.
Έτσι και στο jailbreak αν κάνατε με το αγγλικό εργαλείο τα πιστοποιητικά σας αν δεν είστε εγγεγραμμένος με πληρωμή προγραμματιστής, θα λήξουν σε 7 ημερες ενώ αν κάνατε με το Κινέζικο τρόπο και με πιστοποιητικό από τους PP θα διαρκέσουν σε ένα χρόνο αφού είναι εταιρικά.
Αν και πρόσφατα η Apple διέκοψε τα πιστοποιητικά των Κινέζων και ας ήταν για ένα χρόνο μόλις αντιλήφθηκε τον σκοπό τους ωστόσο στην δεύτερη έκδοση των Κινέζων έχουν δημιουργηθεί καινούργια.
Έτσι αν παρατηρήσετε πως η εφαρμογή για να ξεκινήσει το jailbreak στην συσκευή σας δεν λειτουργεί θα πρέπει να κάνετε την διαδικασία από την αρχή ξανά ανάλογα το εργαλείο που χρησιμοποιήσατε αν είναι από τους Κινέζους PP εδώ και το Αγγλικό από τους Pangu εδώ.
Να σημειώσω πως για να κάνετε την διαδικασία από την αρχή διαγράψτε το εικονίδιο της εφαρμογής πρώτα από την συσκευή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !