Η Apple κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του iPhone με δυο SIM

0
Αν και το iPhone 7 θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο, οι φήμες για το νέο προϊόν έρχονται με νέες αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με μια πηγή, φέτος η Apple θα κυκλοφορήσει τρία μοντέλα των smartphones της, ένα από τα οποία θα πάρει μια σύνδεση με δύο SIM κάρτες. .....


Οι πληροφορίες για αυτό δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά ένα νέο ??έγγραφο περιγράφει την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple.
Στο έγγραφο, η εταιρεία κατοχύρωσε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, περιγράφεται η τεχνολογία Active Dual SIM (DSDA) μια μέθοδος λειτουργίας των κινητών συσκευών με δύο ενεργές γραμμές. Με άλλα λόγια, το έξυπνο τηλέφωνο θα μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα στα δίκτυα  δύο φορέων να καλέσετε και να λαμβάνετε κλήσεις ανεξάρτητα το έναν από το άλλο.

 Αν οι φήμες είναι αληθινές, το Σεπτέμβριο η Apple θα παρουσιάσει τρεις εκδόσεις του iPhone 7. Δύο από αυτές είναι με 4,7 και οθόνη 5,5 ιντσών, και η τρίτη θα είναι η επιλογή χωρίς οθόνη 3D Touch και Dual SIM κάρτα . Εκτός από την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες της διπλής υποδοχής SIM για το iPhone, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !