Οι Pangu έχουν έτοιμο το εργαλείο του jailbreak IOS 9.3.x

0
Οι Pangu από την μακρινή Κίνα με τα εργαλεία τους για το jailbreak του IOS έχουν σταματήσει όπως γνωρίζετε στην επίσημη σελίδα τους στο ios 9.1 και από τότε δεν έχουμε καμιά πληροφόρηση για τις εξελίξεις καθώς η Apple πριν κυκλοφορήσει ένα λειτουργικό ανέβαζε άλλο για δοκιμή (beta). ....


Όμως η Κινέζικη ομάδα κάθε άλλο παρά έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια αφού συνεχίζει να δημιουργεί λύσεις που θα κυκλοφορήσουν όταν τα πράγματα δείχνουν πως σταθεροποιούνται κάπου και αυτό το κάπου φαίνεται να είναι το ios 9.3.3.
Η ομάδα Pangu δεν συνηθίζει να μοιράζεται με τον κόσμο την προσπάθεια της αφού ούτε στα κοινωνικά δίκτυα δεν αναφέρει τίποτε αν δεν έχει κάτι επίσημο να κυκλοφορήσει.
Όμως μετά από επανειλημμένες πιέσεις για να μας δώσει κάποιο στοιχείο αποφάσισε για πρώτη φορά να μοιραστεί μαζί μας ένα video με το επόμενο εργαλείο που σε αυτό το στάδιο είναι σε beta μορφή και δοκιμάζεται η σταθερότητα του για να συνεργαστούν με τον Saurik που θα αναβαθμίσει το cydia.

Το εργαλείο (V2.1.2) λειτουργεί το ίδιο καλά σε όλες τις εκδόσεις του ios 9.3.X και στο video από το κινέζικο "YouTube" (YouKu) διακρίνουμε να τρέχει στο λειτουργικό των Windows.
Δείτε το video πιο κάτω και να θυμίσω πως η Apple αυτή την στιγμή κυκλοφορεί το ios 9.3.3 στην δεύτερη beta δοκιμών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !